neděle 10. března 2013

1)Yuki's diary - The Woman in black - I was scared!!







First time I thought - There is Harry Potter, it will not be scary. It was a big mistake!
A film started like this - young lawyer Arthur Kipps travels to a remote village where he discovers ghost which kills children.
My feelings are -
I was scared!!!! VERY VERY SCARED!... when Arthur saw something in window. So he went to the room where something was and there was nothing. He looked out the window. I waited for it...I was absolutely confident that a woman will be in the garden but no! At one time a woman was followed him! FUUUU I was scared, my eyes was closed... I must called my boyfriend on skype. My god...it's embarrassing

Next he was alone at night in the house where a woman was. It was absolutely stupid. I said - you're idiot..no..you'll not be there alone.. I told so. A woman haunted him around the house. She is clever, very clever. If I will be this ghost I would have done the same thing as a woman in black. In the end of film Arthur thought that a woman is gone forever and every children will live in peace. It wasn't true... Womans hate was strong. So arthur was alive/death..hm alive or death... I'll not tell you. You'll must see the film. The end was embarrasisng.
So you know that I was scared from this film. I don't know if it is so scary film or  I'm more milksop than previously.

Nejdříve jsem si myslela - heh Harry Potter..to mě nemůže vyděsit. Mýlila jsem se..moc jsem se mýlila.
Vše začíná takto - Právník Arthur Kipps přijíždí do vzdálené vesničky, kde se objevuje duch zabíjející děti. Nebaví mě vyprávět děj. Zde jsou mé pocity - Byla jsem vyděšená, vážně vyděšená. Už se mi to dlouho nestalo aby jsem si zakryla oči a čekala až přestane znít strašidelná hudba. Arthur venku na zahradě zahlédl cosi v okně v posledním patře. Běžel tedy nahoru aby koukl co to bylo. Nikde nic a tak koukal z okna ven.


Přesně jsem čekala až tam bude záběr na ženu v černém. Hledala jsem, jestli se neobjeví..nic..nic...nic...nic...záběr na Arthura z venčí...TA ŽENA SE OBJEVILA VEDLE NĚJ! Bože! já se vážně lekla..vůbec jsem to nečekala. Zavolala jsem si tedy mého přítele na skype. Achjo, maličko trapné, ale pomohlo to. Další hloupost byla, když se rozhodl v onom strašidelném domě zůstat sám i přes noc. No není ten Potter blbec? Jistě že. Následovala moje hlasitá odezva (mluvím u filmů když mám strach.. jakoby samomluva XD ) "Neee ty idiote! Nezůstávej tam.. půjde po tobě! Nemůžeš tu být sám..ach můj bože!! No to je pako!." Ano říkala jsem to. Přízrak honil Arthura po celém domě. Hrál s s ním jako kočka s myší. Hm chytrý duch, moc chytrý. Kdybych byla jí, udělala bych to samé. No řekněte, je normální, když máte strach a váš "přítel na telefonu" vám pouští do hororu takové ty rádoby strašidelné soundtracky? Jen to ruší tu atmosféru a vy se musíte smát. Tudíž dostal "přítel na telefonu" vynadáno XD. 
Na konci si Arthur myslel, že žena v černém je nadobro pryč. Nevěděl ale, že je její nenávist tak silná, že nikdy nenajde pokoje. Takže Arthur přežil/zemřel. No konec vám neřeknu, protože pokud ho chcete vědět, musíte se kouknout na ten film.
Nevím jestli byl ten horor tak moc strašidelný nebo jsem za ta léta tak změkla...



1 komentář:

  1. To ti teda povím - já se taky bála, v kině to bylo ještě horší - a když teď vidím fotku toho ducha - jo, mám husinu! :/ :D A to jsem si taky původně říkala, že Harry Potter mě nemůže vyděsit...přítele na telefonu bych v takové situaci asi něčím praštila! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥