neděle 15. června 2014

Piknik se zámeckou prohlídkou

Zdravím všechny mé čtenáře :3 Už minulý rok jsem chtěla udělat piknik, ale časově to nevyšlo. Letos jsem se konečně odhodlala a tímto Vás chci s dovolením pozvat na lolití piknik s prohlídkou děčínského zámku :3




Koná se v sobotu 12. července od 12 hodin (sraz na hlavním vlakovém nádraží) Odtamtud bychom se přesunuli autobusem (nechci vás vláčet pěšky ^^, stojí 20kč, ale bohatě si stačí říct o 3 zastávky za 12kč) na druhý břeh města, kde vyšplháme po Dlouhé Jízdě na Zámek Děčín. Prohlídka zámeckých interiérů stojí 90kč dospělý, student 70kč. Protože bych provázela já, pokouším se domluvit nějakou slevu. Počítejte pro jistotu raději s již uvedeným vstupným. 


Po prohlídce se můžeme projít v Jižních zahradách, kde budete mít i čas na případný fotošůt XD Pokusím se domluvit vstup do Ružové zahrady, kde se normálně platí 15kč.

Jižní zahrady

Růžová zahrada
Poté se přesuneme pod zámek na Mariánskou louku, kde se bude konat samotný piknik. Domluvte se prosím, kdo vezme deku do skupinky, aby se nestalo, že někdo bude sedět na trávě :( S sebou samozřejmě i nějaké jídlo, pití a dobrá nálada také nesmí chybět.
Dresscode jsou všechny lolití podstyly, ale není povinný, takže slečny, co už třeba nelolití a přesto by se chtěly přijet podívat, jsou vítány ^__^ 

V případě špatného počasí, což doufám nenastane, se ruší zahrady s piknikem a po prohlídce bychom se přesunuli do zámecké kavárny (je to vlastně spíš palačinkárna )


Pokud chcete přijít, přidejte se, prosím, na tuto událost, abych měla přehled kolik nás cca bude a měli přehled jestli bude piknik nebo kavárna, abyste s sebou zbytečně nebrali deku a jídlo :)


https://www.facebook.com/events/654494347978284/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49

Budu se na všechny moc těšit :3

Yuki

2 komentáře:

  1. Doufám, že mi to vyjde a budu moct dorazit, Děčín je nádherný! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu šťastná, když přijdeš ^^ ráda tě uvidím a zatím to vypadá na velmi komorní sraz :D

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥